Adobe Photoshop & Adobe Premiere Elements 2023 WIN CZ FULL BOX - 65325463

100 %

Popis produktu

Parametry produktu

Jazyk
český
Typ licence
Krabice

Recenze

  • , zakoupeno v ONLINESHOP.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    program splnil mé očekávání

    ONLINESHOP.cz (prodejce)

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
    na Vaše další nákupy.
    Přejeme pěkný den.
    S pozdravem
    ONLINESHOP.CZ
    https://www.onlineshop.cz

Parametry produktu

Jazyk
český
Typ licence
Krabice

Popis produktu

Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023 je dvojice programů určených ke zpracování digitálních fotografií a videí. Nezáleží na tom, zda fotíte a natáčíte pouze na chytrý telefon nebo zda používáte fotoaparát či kameru. Využijte to nejlepší z obou programů.

Automaticky upravujte kompozici videa

Vystřihněte okamžitě vše kromě toho nejlepšího

Přehledné uspořádání

Automaticky extrahujte fotky z videí

Tvořte videa technikou stop motion

Provádějte výběry jedním kliknutím

Přidávejte zábavná animovaná překrytí

Vytvářejte působivá videa s využitím dvojité expozice

Přesunujte a duplikujte objekty a měňte jejich velikost

Přidejte barevné zvýraznění do černobílých fotek    

Adobe Photoshop Elements 2023

Grafický software Adobe Photoshop Elements 2023 tvoří polovinu balíčku. Ve své nejnovější verzi zvládá vytvářet umělecké fotografie během chvilky, umí přidat pohyblivá překrytí jako sněhové vločky nebo třpytky. Jednoduše rozšíří pozadí fotografie.      

Adobe Premiere Elements 2023

Software na úpravu videa Adobe Premiere Elements 2023 v této zatím verzi nabízí volby ideálního poměru stran videa. Toto se hodí například pro sociální sítě. Umí přidat animovaná překrytí jako poletující motýly nebo srdíčka.      

Najděte rychle možnosti úprav s průvodcem

Nově můžete využít průvodce a snadno najít to, co chcete udělat, nebo prozkoumat nové věci, které stojí za to vyzkoušet. Hledejte známé výrazy, využijte značky klíčových slov nebo si zvolte z oblíbených možností.       

Přidejte průhledová překrytí

Můžete vytvořit iluzi hloubky v libovolné fotce tím, že hlavní námět orámujete realistickými přírodními překrytími, například květinami, listy nebo trávou.      

Kreslete štětcem kreativní vzory

Namalujte na libovolnou fotografii například srdce nebo hvězdy. Experimentovat můžete s 20 zcela novými vzory a tak si najít své oblíbence.  

Vytvářejte působivá videa s využitím dvojité expozice

Dvojitá expozice bude hračka. Stačí postupovat podle jednoduchých kroků pro přehrávání videa na fotografii a získejte to nejlepší z obou světů.  

Automaticky upravujte kompozici videa

Snadno změníte velikost videa pro sociální sítě a další účely, a zároveň přitom zachováte nejdůležitější část akce v záběru. Ideální pro klipy plné pohybu, jako je dětská narozeninová oslava nebo sportovní událost. Vystřihněte okamžitě vše kromě toho nejlepšího. Díky funkci inteligentního oříznutí vyhledejte a spote nejlepší scény podle stylu vašeho videa. Film bude dokonalý.      

Grafický software, 2v1 - Photoshop a Premiere Elements pro zpracování, editaci a úpravu digitálního obsahu. Plná verze. Česká lokalizace. BOX balení.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 1 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v ONLINESHOP.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    program splnil mé očekávání

    ONLINESHOP.cz (prodejce)

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
    na Vaše další nákupy.
    Přejeme pěkný den.
    S pozdravem
    ONLINESHOP.CZ
    https://www.onlineshop.cz

{"Oblíbené kategorie":[["Šrouby s půlkulatou hlavou","https://srouby-s-pulkulatou-hlavou.heureka.cz/"],["Hračky pro hlodavce","https://hracky-pro-hlodavce.heureka.cz/"],["Přípravky na bělení zubů","https://beleni-zubu.heureka.cz/"],["Dětské bačkory a domácí obuv","https://detska-domaci-obuv.heureka.cz/"],["Barvy na beton","https://barvy-beton.heureka.cz/"],["Levné pánské mikiny","https://panske-mikiny.heureka.cz/f:p:1/"],["Černé tkaničky","https://tkanicky.heureka.cz/f:38434:57239687/"],["Pilové řetězy Güde","https://pilove-retezy.heureka.cz/f:32287:43081232/"],["Hrací tunely housenky","https://hraci-tunely.heureka.cz/f:29485:41873013/"],["Vaginální lubrikační gely","https://lubrikacni-gely.heureka.cz/f:23339:20501780/"]],"Vybrané značky":[["Grafika a design ChaosGroup","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:24016954/"],["Grafika a design SWGSoft","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:42414724/"],["Grafika a design Tint Guide","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:20945455/"],["Grafika a design Outerspace Software","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:462027/"],["Grafika a design PixBim","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:42414720/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat vodovodní baterii?","https://vodovodni-baterie.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vodovodni-baterii/"],["Jak vybrat psací soupravu?","https://psaci-soupravy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-psaci-soupravu/"],["Jak vybrat akvárium?","https://akvaria.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-akvarium/"]],"Vybrané produkty":[["Tatrapet kartáč pro hlodavce 13,6 x 4 cm","https://pece-o-srst-drapky-hlodavcu.heureka.cz/tatrapet-kartac-pro-hlodavce-13_6-x-4-cm/"],["Hopa RADPST313","https://topna-telesa.heureka.cz/hopa-radpst313/"],["Ashleigh & Burwood Velká katalytická lampa ORIENTAL WOODLAND","https://katalyticke-lampy.heureka.cz/ashleigh-burwood-velka-katalyticka-lampa-oriental-woodland/"],["Tepro 8331","https://kominove-podpalovace.heureka.cz/tepro-8331/"],["AWM Pokojová vodní fontána Sloní rodina 30 cm","https://pokojove-fontany.heureka.cz/awm-pokojova-vodni-fontana-sloni-rodina-30-cm/"],["Aerobie Aeropress plastové sítko","https://sitka-kavovary.heureka.cz/aerobie-aeropress-plastove-sitko/"],["Typhoon Multisport Rapid","https://suche-obleky.heureka.cz/typhoon-multisport-rapid/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}