Adobe CS6 Illustrator WIN CZ (65165593)

100 %

Popis produktu

Parametry produktu

Jazyk
český
Počet licencí
1

Recenze

  • , zakoupeno v ALEXA

    Doporučuje produkt

    100 %
    • jednička ve svém oboru

    umí vše, co potřebuji

Parametry produktu

Jazyk
český
Počet licencí
1

Popis produktu

Společnost Adobe byla založena roku 1982 a od svého začátku se již zabývala úpravou obrázků společně s textem. Později své programy vylepšovali a jejich editační programy se rozrostly o úpravu videa. V dnešní době tato společnost patří u uživatelů, mezi jednu z nejznámějších společností, která produkuje vysoce kvalitní programy pro úpravu videa i nejrůznějších grafických návrhů. Programy byly po řadu let vylepšovány a byl kladen velký důraz na jejich zjednodušení, aby je mohl používat i méně zkušený uživatel. Pokud tedy hledáte účinného pomocníka pro práci s digitálním obsahem nebo například pro úpravu internetových stránek, tak tyto výrobky jsou určeny pro Vás, ať už jste začátečník nebo profesionál.

Adobe Illustrator CS6 představuje novou verzi oblíbeného programu pro práci s vektorovou grafikou, který je určen pro začínající i profesionální uživatele. Nová verze obsahuje nový systém Adobe Mercury Performance, který zajistí rychlou a stabilní práci s otevíráním, ukládáním a exportem velkých i složitých souborů, což nebylo dříve možné. Nově byla také zařazena podpora 64-bitových operačních systémů Mac a Windows.

V programu se nacházejí pokročilé kreativní nástroje, které vám umožní zachytit vaše představy lépe, než tomu bylo u předchozích verzí. Pracovat můžete s velkou řadou grafických souborů např. PDF, EPS, FXG, PSD, TIFF, GIF, JPEG, SWF, SVG, DWG, DXF a jinými. Vytvářet lze bezpečnější a graficky zajímavé PDF soubory se zachovanými vrstvami této aplikace.

Vytvářet můžete graficky zajímavé koláže, kresby, návrhy logotypů a nejrůznějších letáků. Velkou výhodou je integrace do jiných souborů od společnosti Adobe např. Photoshop, InDesign, Acrobat anebo Adobe Flash Professional, přes které lze vytvářet poutavé interaktivní webové aplikace. Webové aplikace upravíte pomocí volby barvy, formátu a kvality, aby byla zachována optimalizace pro webové zobrazení.

Jedná se o českou jazykovou verzi.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 1 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v ALEXA

    Doporučuje produkt

    100 %
    • jednička ve svém oboru

    umí vše, co potřebuji

{"Oblíbené kategorie":[["Koupelny a toalety pro hlodavce","https://koupelny-toalety-pro-hlodavce.heureka.cz/"],["Elektrické motorky","https://elektricke-motorky.heureka.cz/"],["Tmely, silikony a lepidla","https://tmely-silikony-lepidla.heureka.cz/"],["Bateriové gripy","https://bateriove-gripy.heureka.cz/"],["Poklice na kola","https://poklice-na-kola.heureka.cz/"],["Levné matrace","https://matracky.heureka.cz/f:p:3081/"],["Pneumatiky pro stavební stroje","https://zemedelske-pneumatiky.heureka.cz/f:35677:44232931/"],["LED Dálková světla na auta","https://predni-svetlomety.heureka.cz/f:32497:1;32507:1/"],["Bezešvé kalhotky","https://kalhotky-a-tanga.heureka.cz/f:38206:1/"],["Štípače dříví Vari","https://stipace-drivi.heureka.cz/f:13830:394715/"]],"Vybrané značky":[["Grafika a design Outerspace Software","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:462027/"],["Grafika a design ACDSee","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:197627/"],["Grafika a design ChaosGroup","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:24016954/"],["Grafika a design Artisteer","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:393916/"],["Grafika a design Autodesk","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:10036/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat erotický župan?","https://damske-eroticke-zupany.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-eroticky-zupan/"],["Jak vybrat žehličku na vlasy?","https://zehlicky-vlasu.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zehlicku-na-vlasy/"],["Jak vybrat kojenecké tričko nebo košilku?","https://kojenecka-tricka-a-kosilky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kojenecke-tricko-nebo-kosilku/"]],"Vybrané produkty":[["vidaXL Venkovní psí kotec se střechou 400 x 200 x 150 cm","https://kotce-pro-psy.heureka.cz/vidaxl-venkovni-psi-kotec-se-strechou-400-x-200-x-150-cm/"],["VooPoo Drag S Mod Pod 60W grip 2500 mAh Retro","https://gripy-e-cigaret.heureka.cz/voopoo-drag-s-mod-pod-60w-grip-2500-mah-retro/"],["Frumist Passion Fruit 20 mg 500 potáhnutí 1 ks","https://jednorazove-e-cigarety.heureka.cz/frumist-passion-fruit-20-mg-500-potahnuti-1-ks/"],["Vánoční dřevěný domeček se svíčkou a věnováním","https://vanocni-dekorace.heureka.cz/vanocni-dreveny-domecek-se-svickou-a-venovanim_2/"],["Esito Dětský klobouk Letadla","https://kojenecke-cepice.heureka.cz/esito-detsky-klobouk-letadla/"],["Daimex schůdky k trampolínám 244cm","https://schudky-trampoliny.heureka.cz/daimex-schudky-k-trampolinam-244cm/"],["Osma KGM kanalizační zátka hrdlová DN 110, 220620","https://kanalizacni-potrubi.heureka.cz/osma-kgm-kanalizacni-zatka-hrdlova-dn-110_220620/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}