Adobe Acrobat 11 Pro CZ WIN (65195211)

83 %

Popis produktu

Parametry produktu

Jazyk
český

Recenze

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    80 %
    • aktuální verze Acrobatu
    • vcelku dobré zkušenosti s ADOBE produkty
    • ach ta cena ...

    S novým NB se nabízelo jako přirozená volba

Parametry produktu

Jazyk
český

Popis produktu

Aplikace Adobe Acrobat XI Pro je další verzí grafického softwaru, určeného pro převod a naskenování do formátu PDF, umožňuje exportovat a upravovat PDF soubory, shromažďovat data a rozesílat, vytvářet PDF formuláře a přitom si svá data ochránit pomocí hesel nebo opatřovat dokumenty PDF digitálním podpisem.


Software umožňuje vytvářet a sdílet PDF soubory a zobrazovat je jak v počítači, tak i v mobilních telefonech a smartphone, nebo je sdílet online. Nově jsou zde použity vylepšené funkce pro Editaci souborů zahrnující nejrůznější úpravy textu pomocí rozhraní point-and-click (ukázat a kliknout), díky kterým můžete v dokumentu PDF opravit překlepy, změnit písmo nebo přidat odstavce stejně snadno jako v jiných aplikacích. Velkému vylepšení se dostalo i úpravě obrázků, kde můžete měnit velikost i umístění, aniž by bylo třeba sledovat původní soubor nebo obrázek.


Nově byla přidána i tvorba PDF a webových formulářů. Odpovědi z těchto formulářů shromáždíte snadno díky online služby FormsCentral. Velmi hodně požadovaným vylepšením byl i převod PDF dokumentu do aplikace PowerPoint. Zajisté oceníte i možnost slučovat několik souborů do jediného PDF. Spojit můžete například dokumenty, tabulky, emaily a podobně.

Nic Vám nebrání ve vytváření PDF dokumentů nebo v jejich úpravě. Dokumenty lze sdílet i s ostatními uživateli a nebát se o svá vytvořená data. Ty si můžete zaheslovat tak, aby je ostatní nemohli kopírovat, tisknout nebo měnit.


V případě tohoto produktu se jedná o plnou českou verzi programu na profesionální úrovni, která je již určena pro operační systém Windows 8.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
83 %
průměr z 3 hodnocení
5
1 ×
4
2 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    80 %
    • aktuální verze Acrobatu
    • vcelku dobré zkušenosti s ADOBE produkty
    • ach ta cena ...

    S novým NB se nabízelo jako přirozená volba

{"Oblíbené kategorie":[["Jezdecké mikiny a svetry","https://jezdecke-mikiny-a-svetry.heureka.cz/"],["Herní sedačky a kokpity","https://herni-sedacky-kokpity.heureka.cz/"],["Deky","https://deky.heureka.cz/"],["Příslušenství k myčkám","https://prislusenstvi-k-myckam.heureka.cz/"],["Vrtačky","https://vrtacky.heureka.cz/"],["Dámské taneční sukně","https://damske-tanecni-sukne-a-dresy.heureka.cz/f:36162:46314423/"],["Kapsáře na dětskou postýlku","https://detske-kapsare.heureka.cz/f:19632:995530/"],["Náhradní lampy do projektorů Acer","https://lampy-projektory.heureka.cz/f:12218:276572;24717:22920516/"],["Měření uběhnuté vzdálenosti","https://bezecke-pasy.heureka.cz/f:4671:1/"],["Snubní prsteny z bílého zlata","https://prsteny.heureka.cz/f:5014:41674004;8859:43884/"]],"Vybrané značky":[["Grafika a design Zebra","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:21736456/"],["Grafika a design @Last Software","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:287134/"],["Grafika a design Artisteer","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:393916/"],["Grafika a design Corel","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:9933/"],["Grafika a design Pinnacle","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:9964/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat gramofon?","https://gramofony.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-gramofon/"],["Jak vybrat postřikovač? ","https://postrikovace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-postrikovac-/"],["Jak vybrat anitparazitika pro kočky?","https://antiparazitika-pro-kocky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-anitparazitika-pro-kocky/"]],"Vybrané produkty":[["Tropical Biorept L 5 l","https://krmiva-terarijni-zvirata.heureka.cz/tropical-biorept-l-5-l/"],["SunWood Pískoviště dřevěné 180 kg","https://piskoviste.heureka.cz/sunwood-piskoviste-drevene-180-kg/"],["Giorgio Armani Sì parfémovaná voda dámská 100 ml","https://parfemy.heureka.cz/giorgio-armani-s-parfemovana-voda-damska-100-ml/"],["Clearblue Plus rychlá detekce těhotenský test 1 ks","https://diagnosticke-testy.heureka.cz/clearblue-plus-rychla-detekce-tehotensky-test-1-ks/"],["Aqua Nova jezírkové osvětlení NPL1-LED3 3x1,6W","https://osvetleni-jezirka.heureka.cz/aqua-nova-jezirkove-osvetleni-npl1-led3-3x1_6w/"],["BudNej minerální AC Sparta Praha z granátu MN1129","https://naramky.heureka.cz/budnej-mineralni-ac-sparta-praha-z-granatu-mn1129/"],["G&G žampiony celé 400 g","https://konzervovane-a-nakladane-houby.heureka.cz/g-g-zampiony-cele-400-g/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}