Nejnovější recenze ze sekce Grafika a design
- Snadný program na vytváření virtuálních prohlídek
- čeština
Jednoduchý a kvalitní program v češtině na zpracování virtuálních prohlídek
![CorelDRAW Home & Student Suite X6 CZE](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/bf2/bf221c73f0ee59ef5aea48d687003fda--mmf100x100.jpg)
CorelDRAW Home & Student Suite X6 CZE
Přidáno: 2. listopadu 2013
(naposledy upraveno 2. listopadu 2013)
Zakoupeno v Alza.cz
- rychlá a naprosto bezpečně připravená instalace,produkt zabalen a chráněn znakem nepoužitého zboží,vše ve výborném stavu.
Jde o jeden z nejlepších produktů na trhu a za přijatelnou cenu je dostupný naprosto všem.
proste Corel :-)
- splňuje to co očekávám
splňuje to co očekávám
grafický program plní očekávané funkce na výbornou
- Značka.
- Cena.
- Očekával jsem více.
Značka - Adobe.
To co jsem očekával (OCR) je tak na 80%.
Pro domácí použití je dostatečný.
Záleží na každém co očekává, takže ANO i NE.
Někdy neznamená čím dražší tím lepší.
- Je to starej dobrej Corel
- ?
?
- Za ty prachy super
- Trochu vazne import z .Ai a .EPS u grafiky s vlastni texturovou vyplni. Ale to je drobnost pokud kupujete program hlavne pro vlastni tvorbu.
Pro mne dokonala volba, za ty penize umi 98% toho, co potrebuju.
Cenově dostupné řešení s mnoha funkcemi.
Na trhu chybí literatura s popisem praktických postupů jako pro např. PS
- perfektní zvládnutí úpravy snímků
- vynikající způsob možných oprav
- existence vynikajícího "kontrolního bodu barev
- propojení na SW k transferu snímků a prohlížeče souborů
- přímá spolupráce s produkty NIKON
- lokalizace do čestiny chybí
- problematičtější Upgrade SW
- vynikající nástroj pro kvalitní úpravu zejména souborů NEF NIKON
- stabilní SW s bezproblémovou prací na více obrazovkách
- Výborný poměr cena / výkon: plná verze Corelu stojí cca 15 000 Kč nejlevnější, na své začátečnické úrovni jsem zatím nepoznala rozdíl a předpokládám, že se hodně dlouho nedostanu na úroveň, kdy bych potřebovala nějaké zvláštní funkce, které jsou jen v profi verzi.
- Nenašla jsem zatím žádné nevýhody.
Výborný poměr cena / výkon. Doporučím každému, kdo není přímo grafik - odborník, ale přesto chce mít možnost zpracovávat své materiály na kvalitní úrovni.
- kvalitní zpracování formátu RAW (vhodný zvláště pro RAW)
- dobře převádí z RAW do TIFF
- kvalitní pěkné odšumování (i u jemných gradientů)
- dobře se dělají výběry části obrázku (body s táhly) a ty pak lze doladit - maskování
- možnost se vrátit k předchozím krokům, aniž by se zapomněly ty následné
- dobrá práce s jasy, barvami (klasické nástroje)
- sledování přepalů a nedopalů a funkce "mapování tónů" - řeší, ale jen do určitého rozsahu přepaly a nedopaly
- na výběr několik možností "podexpozice" (portrét, krajina, vivid, neutrální, standard), jejich intenzitu lze upravit (-2 až 2)
- vyvážení bílé - několik možností
- přehledný manuál volně k stažení
- omezené možnosti (funkce) retušování, pokud jde o malé plošky
- nepracuje klasicky s HDR
- nepracuje s panoramaty
Prozatím mám staženou zkušební verzi a patrně si program zakoupím. Vzhledem k funkcím je pro mě cena relativně přijatelná. Využití vidím hlavně pro zpracování RAW a uložení do TIFF (případně JPG), funguje naprosto spolehlivě; další úpravy pak patrně v jiném editoru. Pro úplné začátečníky, respektive v případě vyloženě nízkých amatérských nároků na úpravy foto-snímků, je tento SW patrně méně využitelný.
Pokud jde o výběry s pomocí táhel, velmi pohodlé. Jediný problém - jednu masku patrně (dle mých dosavadních pokusů) nelze využít pro více různých způsobů úprav a ani ji nejde dodatečně po úpravách změnit (pouze parametry stávajícího výběru).
- zatím nevím, neměl jsem tolik možností k seznámení
- zatím nevím, neměl jsem tolik možností k seznámení
doporučuji
- rychlost
- intuitivnost
- skvělé výsledky
drobné nedostatky jistě vyřeší brzký opravný balíček ;)
- pdf, cena
- ani snad nic
dobrý DTP soft. vzhledem kceně je to nadprůměrný orodukt
- super program za malý peníz oproti Adobe
- zatím nic
vyzkoušel jsem demo a pak sw koupil levně u SW.cz:) tak to má být
Velice výkonný program.
- Špičkový editační program který je pro ty, co to fotí do digitálního negativu NEF přímo nutností. Pomůže vám vytáhnout z vašich fotografií maximum, případně zachránit nedostatky. Doporučuji alepoň vyzkoušet ve volně stáhnutelné trial verzi.
- Vyšší cena, ale vzhledem k tomu, že plně nahradí i photoshop, a v jednoduchosti obsluhy ho i trumfne, je to celkem solidní investice.
Editační program vhodný pro veškeré úpravy vašich fotografií a hlavně dokonalý nástroj pro vyvolání vašich digitálních negativů z formátu raw/nef. Navíc obsahuje Nikonem patentovanou editační funkci pomocí bodů s táhly, což umožní třeba v mžiku ztmavit oblohu, zvýraznit mraky v obloze, rychle přebarvit, nebo upravit barvy jakéhokoliv objektu ve fotografii bez nutnosti složitého maskování např. pomocí photoshopu. Osobně mám možnost používat jak photoshop Camera raw plug in, tak také capture NX2 a Capture dávám přednost, hlavně z hlediska rychlosti a také samozřejmě shodné a mnohdy i lepší kvality výstupu. Photoshop v podstatě používám už jen v případě pokročilejších retuší, které capture NX tak dobře nezvládá (respektive nemá tolik funkcí). U capture NX mi také chybí podpora práce s HDR fotografiemi a možnost sestavení panoramat, která v nových verzích photoshop nabízí, ale to lze vždy nahradit nějakým jiným programem a také psp je poněkud dražší, než CNX.
- Opravdu vysoká cena za profesionální program pro práci s fotografiemi všeho druhu
Program NIKON Capture NX mi byl v ne této plné nabušené, ale velmi osekané verzi vnucen spolu s koupí nového fotoaparátu - zrcadlovky od Nikonu a musím říci, že mne velmi zklamalo, že fotoaparát není schopen s počítačem komunikovat bez použití tohoto softwaru hlavně z toho důvodu, že jsem dlouhodobě zvyklí používat pro správu a úpravdu fotografií program Zoner Photo studio, který je v současnosti v prodeji jako dvanáctá generace. Nikon Capture NX je z mého pohledu spojením dvou menších prográmků od Nikonu dodávaných spolu s jejich fotoaparáty a to totiž Nikonu Transfer a View NX. Program je doplněn řadou funkcí pro profesionální fotografy, které ovšem člověk jako já, který fotoaparát používá spíše na dovolených a při krátkých fotografických procházkách pro radost, nevyužije.
Zobrazuji 141 - 160 ze 160 recenzí « Předchozí 1...4 5 6 7 [ 8 ]