Adobe Premiere Elements 15 WIN CZ - 65273843

Popis produktu

Parametry produktu

Jazyk
český

Parametry produktu

Jazyk
český

Popis produktu

Natáčíte důležité rodinné aktivity nebo mimořádné události? Adobe Premiere Elements 15 automatizuje uspořádání aúpravy, aby pro vás vytváření a sdílení úžasných filmů byla zábava. Teď máte možnost vytvářet rychlé filmy z oblíbených částí svých klipů nebo sdělovat velké životní příběhy s využitím kompletní produkce. Můžete přidávat pohyb do filmových titulků, zdůraznit dramatičnost scény skvělými efekty na upoutání pozornosti a při práci využívat doprovodné materiály.

Klíčové funkce Adobe Premiere Elements 15:  - Úpravy

Od nesestříhaných klipů k neuvěřitelným filmům. Vytvářejte filmy lusknutím prstů a dodejte jim profesionální styl. Premiere Elements vás povede nebo úpravu udělá za vás. - Vylepšování

Používejte svůj vlastní styl se skvělými efekty, přechody, motivy, titulky a dalšími prvky. - Uspořádání

Všechny vzpomínky na dosah ruky. Jednoduše třiďte, označujte, vyhledávejte a prohlížejte videa způsobem, který vám vyhovuje. - Sdílení

Podělte se o vzpomínky se svými nejbližšími. Můžete použít disk, HDTV, YouTube, Vimeo nebo Facebook.  

Novinky  Adobe Photoshop Elements 15:  

Koláže jako živé

Z fotek a videí můžete vytvářet dynamické koláže, které zobrazují více vzpomínek najednou. Skvěle se hodí ke sdílení na Facebooku, YouTube a dalších sociálních sítích.

Odstraňování mlhy

Je krajina rozmazaná? Každé video bude za pár vteřin ostré.

Mixování hudby na přesnou délku

Vyberte libovolný hudební soubor a aplikace ho namixuje na délku filmu. Nová funkce mixování vytváří zcela přirozený zvuk, který hudbě v ničem neubírá.

Snadné vytváření osobitých filmů

Nové úpravy s průvodcem umožňují používat efekty u více klipů nebo u celého filmu najednou.

Neuvěřitelné filmy několika kliknutími

Funkce rozpoznávání tváří automaticky zaměří pozornost na tváře, aby byly filmy působivější. Funkce spolupracuje s automatickým oříznutím, funkcí Oblíbené okamžiky a s posouváním a zvětšováním.

Jednodušší sdílení na sociálních sítích

Sdílení na Facebooku a YouTube je teď rychlejší a jednodušší.

Vytváření skvělých filmů pouhým dotykem

Režimy organizátoru a rychlých úprav teď podporují dotykové obrazovky, takže můžete hledat, třídit a rychle vylepšovat videa pouhým dotykem.

Požadavky na systém Platforma Windows

  • Procesor o rychlosti 2 GHz nebo rychlejší procesor s podporou SSE2; úpravy formátů HDV nebo AVCHD a export do formátu Blu-ray nebo AVCHD vyžadují dvoujádrový procesor; formát XAVC-S vyžaduje procesor Intel Core i7.
  • Microsoft Windows 7 s aktualizací Service Pack 1, Windows 8 nebo Windows 10 (podpora pouze 64-bitové verze!)
  • 4 GB paměti RAM
  • 5 GB volného místa na pevném disku pro instalaci aplikací a dalších 10 GB ke stažení obsahu
  • Monitor s rozlišením 1024x768 (při 100% měřítku)
  • Ovladač zvuku a zobrazení kompatibilní s rozhraním Microsoft DirectX 9 nebo 10
  • Jednotka DVD-ROM (pro instalaci z DVD)
  • K vypalování disků DVD je potřeba kompatibilní vypalovačka disků DVD, k vypalování disků Blu-ray je potřeba kompatibilní vypalovačka disků Blu-ray.
  • Windows Media Player (vyžadován pro import/export formátů Windows Media)
  • Pro aktivaci produktu a stahování obsahu je nutné připojení k internetu.

Platforma Mac OS (platí pouze pro multiplatformní verze, které jsou v ENG)

  • Vícejádrový 64bitový procesor Intel
  • Mac OS X verze 10.10 nebo 10.11 nebo 10.12
  • 4 GB paměti RAM
  • 5 GB volného místa na pevném disku pro instalaci aplikací (při instalaci je vyžadováno další volné místo) a dalších 10 GB na stažení obsahu
  • Monitor s rozlišením 1024x768 (při 100% měřítku)
  • Jednotka DVD-ROM (pro instalaci z DVD)
  • K vypalování disků DVD je potřeba kompatibilní vypalovačka disků DVD, k vypalování disků Blu-ray je potřeba kompatibilní vypalovačka disků Blu-ray.
  • K aktivaci produktu a stahování obsahu je potřeba připojení k internetu.

Licence pro komerční společnosti a soukromé uživatele (licence je určena i pro domácí soukromé použití). 

Cena je za 1 licenci, přičemž licenční ujednání (EULA) povoluje 2 instalace za předpokladu, že nepoběží souběžně. Uvádíme možné příklady (není-li v licenčním ujednání stanoveno jinak): pracovní stanice + osobní počítač doma; pracovní stanice + přenosný počítač apod. 

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Sedla na koně","https://sedla-na-kone.heureka.cz/"],["Hydraulické oleje","https://hydraulicke-oleje.heureka.cz/"],["Náušnice","https://nausnice.heureka.cz/"],["Rámy","https://ramy.heureka.cz/"],["Povlečení","https://lozni-povleceni.heureka.cz/"],["Apple Watch 3","https://chytre-hodinky.heureka.cz/f:26541:37053088/"],["Kartáče na vousy","https://hrebeny-a-nuzky-na-vousy.heureka.cz/f:24072:21644272/"],["Jezdecké vesty","https://jezdecke-bundy-a-vesty.heureka.cz/f:23565:21441401/"],["Kozy na řezání dřeva DeWALT","https://kozy-na-rezani-dreva.heureka.cz/f:32286:43104603/"],["Kompresory Güde","https://kompresory.heureka.cz/f:17329:767185/"]],"Vybrané značky":[["Grafika a design Tint Guide","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:20945455/"],["Grafika a design Tec - IT","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:21672819/"],["Grafika a design Autodesk","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:10036/"],["Grafika a design SWGSoft","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:42414724/"],["Grafika a design MacroMotion","https://grafika-design.heureka.cz/f:2897:21181835/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat kojeneckou osušku?","https://kojenecke-osusky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kojeneckou-osusku/"],["Jak vybrat TV Tuner","https://tv-tunery.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-tv-tuner/"],["Jak vybrat zubní kartáček?","https://kartacky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-a-proc-pouzivat-zubni-kartacek/"]],"Vybrané produkty":[["STIHL Plastový klín 19cm","https://stipace-drivi.heureka.cz/stihl-plastovy-klin-19cm/"],["ForWall Šablona DL-225 44 x 14 cm","https://sablony-na-zed.heureka.cz/forwall-sablona-dl-225-44-x-14-cm/"],["Krups XS806000","https://mlecne-systemy-kavovary.heureka.cz/krups-xs806000/"],["MEGApísek fialový 1 kg","https://modelovaci-hmoty.heureka.cz/megapisek-fialovy-1-kg/"],["Kondela Kilian světle černá","https://klekacky.heureka.cz/kondela-kilian-svetle-cerna/"],["Bosch GBH 18V-26 F 0.611.910.000","https://aku-kladiva.heureka.cz/bosch-gbh-18v-26-f-0_611_910_000/"],["Albi tužka 2.0 a Pohádkové učení","https://interaktivni-hracky.heureka.cz/albi-tuzka-2_0-a-pohadkove-uceni/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}